CLOSE
Loading...
Sign Up Not yet registered?
Sign In Are you a registered user?
Find everything about intellectual property, fast, easy and smart!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Home  /  Knowledgebase  /  News

News

Νέα ιστοσελίδα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κλάδου Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Ο Κλάδος Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, ανακοινώνει την λειτουργία της νέας ιστοσελίδας ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Η νέα ιστοσελίδα παρέχει συνδέσεις για όλες της Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Κλάδου, είναι ανοικτή προς το ευρύτερο κοινό και είναι προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου http://bit.ly/2Z1F6E0.

Η ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με την συσκευή του επισκέπτη.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της νέας ιστοσελίδας είναι οι ακόλουθες:

  • Πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Εμπορικών Σημάτων, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιούν έρευνες στο αρχείο Εμπορικών Σημάτων. Η υπηρεσία είναι ανοικτή προς το ευρύτερο κοινό και είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο http://bit.ly/2LtMMvt,
  • Πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Αρχείο Δημοσιεύσεων του Κλάδου Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Η υπηρεσία είναι ανοικτή προς το ευρύτερο κοινό και είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο http://bit.ly/2YYFymj,
  • Ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων για Εγγραφή Εμπορικών Σημάτων. Η υφιστάμενη υπηρεσία έχει αναβαθμιστεί και έχουν επιπλέον προστεθεί νέες λειτουργίες. Συγκεκριμένα, η σελίδα αιτήσεων των Εμπορικών Σημάτων επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν το λεκτικό στοιχείο του σήματος με άλλα παρόμοια σήματα και να βλέπουν το ποσοστό βαθμού ομοιότητας τους. Η σελίδα είναι προσβάσιμη μόνο σε Δικηγόρους που έχουν εγγραφεί στην κυβερνητική πύλη “Αριάδνη”. Κάθε δικηγόρος θα πρέπει να έχει ακολουθήσει την διαδικασία επιβεβαίωσης με βάση την διαδικασία που περιγράφεται στο σύνδεσμο http://bit.ly/2XRBras. Η υπηρεσία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO), μέσα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Συνεργασίας.

18 Ιουλίου, 2019

 

go to top