CLOSE
Loading...
Sign Up Not yet registered?
Sign In Are you a registered user?
Find everything about intellectual property, fast, easy and smart!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Home  /  Knowledgebase  /  News

News

Προσθήκη Ηλεκτρονικής Αίτησης Ανανέωσης Εμπορικών Σημάτων Ε.Σ. 07

Ο Κλάδος Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, ανακοινώνει ότι το σύστημα Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Σημάτων προσφέρει και την δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης αίτησης ανανέωσης εμπορικού σήματος Ε.Σ. 07.

Με την προσθήκη αυτή, οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που προσφέρονται στο σύστημα έχουν φτάσει τις 26 σε αριθμό.

Υπενθυμίζουμε ότι στο παρόν στάδιο, δικαίωμα χρήσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο δικηγόροι ή δικηγορικά γραφεία τα οποία ύπέλαβαν σχετική αίτηση στον Κλάδο Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση την αίτηση προκαταρτικής γνώμης Ε.Σ. 01 στην οποία έχει πρόσβαση και το κοινό.

Ο Κλάδος εργάζεται ώστε το συντομότερο δυνατό να προστεθούν επιπρόσθετες αιτήσεις στην ηλεκτρονική υπηρεσία και να παρέχεται πρόσβαση στο κοινό σε όλες τις ηλεκτρονικές αιτήσεις που προβλέπει ο Νόμος.

Πέρα από την καταχώρηση αιτήσεων μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας, ο Κλάδος Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας αποδέχεται στο ταμείο του γραπτές αιτήσεις από όλους όσους προβλέπεται σχετικά από τον Νόμο.

go to top