ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Οδηγός  icon

Οδηγός

Τροποποίηση Στοιχείων Εμπορικού Σήματος

Αλλαγή στοιχείων αιτητή, δικαιούχου, αδειούχου χρήσης, δικηγόρου

Μετά την κατάθεση αίτησης για εγγραφή εμπορικού σήματος ή την εγγραφή αυτού, ο δικαιούχος μπορεί να προβεί σε αλλαγές ως προς το όνομα ή τη διεύθυνση του:

  • αιτητή εγγραφής ∙
  • δικαιούχου εμπορικού σήματος ∙
  • αδειούχου χρήσης ∙ ή
  • δικηγόρου που εκπροσωπεί τον αιτητή.

Καταχώριση αλλαγής ονόματος/διεύθυνσης

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση αλλαγής ονόματος και διεύθυνσης (έντυπο Ε.Σ 08), διά χειρός/ταχυδρομείου, συνοδευόμενο από το τέλος των  πενήντα ενός ευρώ (€51) για κάθε αλλαγή που αφορά την πρώτη κλάση και δεκαοκτώ ευρώ (€18) για κάθε αλλαγή που αφορά κάθε επιπρόσθετη κλάση.

Τα πιο πάνω τέλη είναι πληρωτέα τοις μετρητοίς, με επιταγή, αποκοπή από λογαριασμό που διατηρείτε στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Διανοητικής Ιδιοκτησίας, ή με τραπεζική εντολή.

Εφόσον ο Κλάδος Διανοητικής Ιδιοκτησίας ικανοποιηθεί ότι όλες οι, ανάλογα με την περίπτωση, απαιτήσεις της νομοθεσίας έχουν τηρηθεί, προβαίνει στην καταχώριση των αλλαγών, και στην επικαιροποίηση του μητρώου των εμπορικών σημάτων.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση πιστοποιημένων ή μη αντιγράφων, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα για εξασφάλιση Πιστοποιημένων ή μη Αντιγράφων εμπορικών σημάτων.

Σχετικό Υλικό

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top