ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Official Receiver

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο «The Cyprus IP Box Regime & SME Fund»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 26 Απριλίου 2021 το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε η Επιτροπή Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου με θέμα «The Cyprus IP Box Regime & SME Fund». Στο σεμινάριο συμμετείχε εκ μέρους του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών η Αν. Έφορος Εταιρειών κα. Στάλω Παπαϊωάννου και ο Λειτουργός Εφόρου Εταιρειών κ. Παντελής Παντελή.

Στον χαιρετισμό της η κα. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην σημασία της Διανοητικής Ιδιοκτησίας στην παγκόσμια οικονομία και στην υποστήριξη του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών σε κάθε εκδήλωση ενημέρωσης και διαφώτισης σχετικά με τα οφέλη καταχώρησης της Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Μίλησε επίσης για τις καινοτομίες και αναβαθμίσεις σχετικά με το Κυπριακό Εμπορικό Σήμα που έγιναν από τον Κλάδο Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας σε συνεργασία με το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και για αυτές που έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν για τα Πνευματικά Δικαιώματα και τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας.

Ο κ. Παντελή παρουσίασε στους συμμετέχοντες το πρόγραμμα επιχορήγησης “Ideas Powered for Business SME Fund” του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν επιχορήγηση ύψους 50% του βασικού τέλους αίτησης εγγραφής Εμπορικών Σημάτων και Βιομηχανικών Σχεδίων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο μέσω της σελίδας του Facebook του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/CBACYPRUS/videos/753943092179209/

go to top