ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Νέα

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Ideas Powered for Business”

Το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO), σε συνεργασία με τον Κλάδο Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Διανοητικής Ιδιοκτησίας, διοργανώνει την 1 Φεβρουαρίου 2023, διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Ideas Powered for Business”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συζήτηση θεμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας όσο αφορά πρωτοβουλίες που απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μια ευρεία ομάδα χρηστών του συστήματος Διανοητικής Ιδιοκτησίας όπως δικηγόρους, επιχειρηματίες, λογιστές, δημιουργούς κλπ. Η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://euipo.blumm.it/event/ar/288/cyprus-ideas-powered-for-business-23

Θα αποσταλεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το ΓΔΙΕΕ σε όσους συμμετέχοντες το ζητήσουν.

Η εκδήλωση αντιστοιχεί σε 1,5 μονάδες CPD για τους επαγγελματίες που θα την παρακολουθήσουν πλήρως. Παρακαλούνται οι επαγγελματίες να δηλώνουν στην ιστοσελίδα εγγραφής τον αριθμό εγγραφής τους στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ή σε άλλο οργανισμό. Παρακαλούνται επίσης οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση να συνδεθούν αναγράφοντας στην πλατφόρμα Zoom το πλήρες όνομα τους για σκοπούς ταυτοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22404357.

go to top