ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Νέα

Σύμβληση του LAO PDR στα Προγράμματα TMview και DesignView

Από αυτή την εβδομάδα το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του LAO PDR (LAO DIP) έχει διαθέσει τα δεδομένα των εμπορικών σημάτων και των βιομηχανικών σχεδίων του στα εργαλεία έρευνας TMview και DesignView.

Με την πιο πάνω σύμβληση, ο συνολικός αριθμός των γραφείων που συμμετέχουν στο TMview και στο DesignView ανέρχεται στα 68. Με την προσθήκη περισσότερων από 46000 Εμπορικών Σημάτων του Γραφείου LAO DIP, το TMview τώρα παρέχει πληροφορίες και πρόσβαση σε περισσότερα από 53.3 εκατομμύρια εμπορικά σήματα συνολικά. Το DesignView περιλαμβάνει περισσότερα από 14.5 εκατομμύρια βιομηχανικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένου των 491 από το γραφείο αυτό.

Από την ημερομηνία έναρξης του TMview, στις 13 Απριλίου 2010, το εργαλείο έχει παράξει περισσότερες από 51.2 εκατομμύρια έρευνες από χρήστες 169 διαφορετικών χωρών, με τους Ισπανούς, Κινέζους και Γερμανούς μεταξύ των πιο συχνών χρηστών. Όσον αφορά το DesignView, τέθηκε σε ισχύ στις 19 Νοεμβρίου 2012 και έχει ήδη παράξει περισσότερες από 4,4 εκατομμύρια έρευνες από χρήστες 169 διαφορετικών χωρών, με τους Βρετανούς, Γερμανούς και Κινέζους μεταξύ των πιο συχνών χρηστών.

Η ενσωμάτωση του Γραφείου αυτού στο TMview και στο Designview είναι αποτέλεσμα του προγράμματος ARISE+ IPR της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο εκτελείται από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUIPO).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.tmdn.org και https://euipoeuf.eu/en/ariseplusipr.

go to top