ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Νέα

Σύμβληση του Μπρουνέι Ντουρασαλάμ στα Προγράμματα TMview και DesignView

Από τις 23 Ιανουαρίου 2019, το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Μπρουνέι Ντουρασαλάμ (BruIPO) έχει διαθέσει τα δεδομένα των εμπορικών σημάτων και των βιομηχανικών σχεδίων του στα εργαλεία έρευνας TMview και DesignView.

Με την σύμβληση του γραφείου αυτού, ο συνολικός αριθμός των γραφείων που συμμετέχουν στο TMview και στο DesignView ανέρχεται στα 68. Με την προσθήκη περισσότερων από 46000 Εμπορικών Σημάτων του Μπρουνέι Ντουρασαλάμ, το TMview τώρα παρέχει πληροφορίες και πρόσβαση σε περισσότερα από 52,5 εκατομμύρια εμπορικά σήματα συνολικά. Το DesignView περιλαμβάνει περισσότερα από 14,4 εκατομμύρια βιομηχανικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένου των 190 από το γραφείο αυτό.

Από την ημερομηνία έναρξης του TMview, στις 13 Απριλίου 2010, το εργαλείο έχει παράξει περισσότερες από 51,2 εκατομμύρια έρευνες από χρήστες 166 διαφορετικών χωρών, με τους Ισπανούς, Κινέζους και Γερμανούς μεταξύ των πιο συχνών χρηστών. Όσον αφορά το DesignView, τέθηκε σε ισχύ στις 19 Νοεμβρίου 2012 και έχει ήδη παράξει περισσότερες από 4,4 εκατομμύρια έρευνες από χρήστες 163 διαφορετικών χωρών, με τους Βρετανούς, Γερμανούς και Κινέζους μεταξύ των πιο συχνών χρηστών.

Η ενσωμάτωση του γραφείου αυτού, είναι αποτέλεσμα του προγράμματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας για τη Νοτιοανατολική Ασία το οποίο διαχειρίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εκτελείται από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUIPO).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.tmdn.org και www.ipkey.eu.

go to top