ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Αρχική Σελίδα  /  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες   /  Ηλεκτρονική έρευνα
Ηλεκτρονική έρευνα icon

Ηλεκτρονική έρευνα

Αξιοποιήστε τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία για να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα στα καταχωρημένα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Μπορείτε να προβείτε σε ηλεκτρονική έρευνα ανάμεσα στα εγγεγραμμένα εθνικά εμπορικά σήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία καθώς και αιτήσεις αυτών, αξιοποιώντας το νέο εργαλείο αναζήτησης του Κλάδου Διανοητικής Ιδιοκτησίας, το Διαδικτυακό Αρχείο Εθνικών Εμπορικών Σημάτων.

Διαδικτυακό Αρχείο Εθνικών Εμπορικών Σημάτων

Μπορείτε να αναζητήσετε στοιχεία αναφορικά με τα εμπορικά σήματα, βιομηχανικά σχέδια και διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν καταχωρηθεί στα αντίστοιχα μητρώα που τηρεί ο Κλάδος Διανοητικής Ιδιοκτησίας, μέσω των δημοσιεύσεων του Κλάδου στην Επίσημη Εφημερίδα.

Πλοήγηση στην Επίσημη Εφημερίδα

Μπορείτε να προβείτε σε παγκόσμια έρευνα των δημοσιευμένων αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και χορηγημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μέσω της βάσης δεδομένων Espacenet του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO).

Πλοήγηση στο Espacenet

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στη παγκόσμια βάση δεδομένων καταχωρημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μέσω της μέσω της υπηρεσίας Patentscope του Παγκοσμίου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO).

 Πλοήγηση στο Patentscope

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα στα καταχωρημένα εμπορικά σήματα τόσο στην Κυπριακή Δημοκρατία όσο και στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕUIPO) αλλά και σε εθνικά γραφεία διανοητικής ιδιοκτησίας άλλων χωρών, μέσω του εργαλείου TMview.

Πλοήγηση στο TMview

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στην παγκόσμια βάση δεδομένων εμπορικών σημάτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εργαλείο Global Brand Database.

Πλοήγηση στο Global Brand Database

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα σε αιτήσεις διεθνών εμπορικών σημάτων και χορηγημένων διεθνών εμπορικών σημάτων βάσει του συστήματος Μαδρίτης, μέσω της βάσης δεδομένων του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εργαλείο Madrid Monitor.

Πλοήγηση στο Madrid Monitor

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στη βάση δεδομένων του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕUIPO) που περιλαμβάνει εμπορικά σήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και κατοχυρωμένα κοινοτικά σχέδια αξιοποιώντας το εργαλείο eSearch plus.

Πλοήγηση στο eSearch plus

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα για καταχωρημένες γεωγραφικές ενδείξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε τρίτες χώρες, μέσω του εργαλείου GIview.

GIview

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα στα καταχωρημένα βιομηχανικά σχέδια τόσο στην Κυπριακή Δημοκρατία όσο και στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕUIPO) αλλά και σε εθνικά γραφεία διανοητικής ιδιοκτησίας άλλων χωρών, μέσω του εργαλείου Design View. 

Πλοήγηση στο Design View

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στην παγκόσμια βάση δεδομένων βιομηχανικών σχεδίων του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εργαλείο Global Design Database.

Πλοήγηση στο Global Design Database

go to top