ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Αρχική Σελίδα  /  Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας  /  Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας  /  Κατανοώντας το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας
Κατανοώντας το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας icon

Κατανοώντας το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας

Είστε ο δικαιούχος μιας εφεύρεσης η οποία μπορεί να προστατευθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ποιές προϋποθέσεις πρέπει να πληροί μία εφεύρεση για να τύχει προστασίας, πώς μπορείτε να προβείτε σε έρευνα για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πώς μπορείτε να λάβετε επαγγελματική συμβουλή, πως μπορείτε να προστατεύσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σας στο εξωτερικό.

Μάθετε τί είναι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί μία εφεύρεση για να μπορεί να τύχει προστασίας, και τα οφέλη από την κατάθεσή του.

Θέλετε να κάνετε έρευνα σε προγενέστερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο εξωτερικό; Χρησιμοποιήστε τα ηλεκτρονικά εργαλεία έρευνας που προσφέρει η υπηρεσία espacenet και Patents Official EPO Journal του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO), η υπηρεσία Patentscope του Παγκοσμίου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) καθώς και τις δημοσιεύσεις στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή αναφορικά με θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας; Μπορείτε να αποταθείτε για επαγγελματική συμβουλή σε δικηγόρο ή δικηγορικό γραφείο μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου καθώς επίσης και σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

Η επιλογή του γεωγραφικού χώρου επί του οποίου επιθυμείτε να προστατεύσετε την εφεύρεσή σας είναι σημαντική. Προτρέπεστε όπως προβείτε στα αναγκαία διαβήματα για προστασία της εφεύρεσής σας σε όλες τις επικράτειες που ενδιαφέρεστε να δραστηριοποιηθείτε εμπορικά, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες προστασίας κατά παράνομων αντιγραφών καθώς και της οικονομικής και άλλης επιτυχίας της εφεύρεσής σας.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιδέα σας, επιλέξτε το καταλληλότερο δικαίωμα διανοητικής ιδιοκτησίας. Η επιλογή του σωστού τύπου δικαιώματος διανοητικής ιδιοκτησίας, συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της προστασίας κατά παράνομων αντιγραφών καθώς και της οικονομικής και άλλης επιτυχίας της επιχείρησης σας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top