ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνιστά μορφή διανοητικής ιδιοκτησίας. Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ποιές προϋποθέσεις πρέπει να πληροί μία εφεύρεση για να τύχει προστασίας, τα οφέλη από την προστασία, και πως μπορείτε να προστατεύσετε την εφεύρεσή σας στο εξωτερικό.

Ο κύκλος ζωής ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας ξεκινά από την ιδέα, την κατάθεση του στον Έφορο Εταιρειών, τη διατήρησή του στο Μητρώο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας καθ’ όλη τη διάρκεια προστασίας του, και λήγει με την εκπνοή της διάρκειας ισχύος του ή τον τερματισμό της καταχώρισης πριν την εκπνοή του.

Παρατίθεται βήμα προς βήμα οδηγός αναφορικά με τις διαδικασίες καταχώρισης, ανανέωσης και τερματισμού της καταχώρισης ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Αξιοποιήστε τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής έρευνας προγενέστερων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και αιτήσεων για χορήγηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο εξωτερικό.

Εδώ μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε δημοφιλείς εργασίες όπως είναι η έρευνα, η αίτηση για χορήγηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και η ανανέωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Εδώ θα βρείτε διάφορες πηγές πληροφοριών όπως έντυπα και τέλη, σχετική νομοθεσία, επίσημη εφημερίδα, στατιστικές, χρήσιμες συμβουλές και σημειώσεις και συνήθεις ερωτήσεις που θα σας διευκολύνουν στη διαχείριση του διπλώματος σας ευρεσιτεχνίας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top