ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Ένα βιομηχανικό σχέδιο ή υπόδειγμα συνιστά μορφή διανοητικής ιδιοκτησίας. Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε βιομηχανικό σχέδιο ή υπόδειγμα, ποιές προϋποθέσεις πρέπει να πληροί ένα βιομηχανικό σχέδιο για να τύχει προστασίας, τα οφέλη από την προστασία του, και πώς μπορείτε να το προστατεύσετε στο εξωτερικό.

Ο κύκλος ζωής ενός βιομηχανικού σχεδίου ξεκινά από τη δημιουργία του σχεδίου, συνεχίζει με την καταχώρισή του στο Μητρώο Βιομηχανικών Σχεδίων, τη διατήρησή του στο Μητρώο Βιομηχανικών Σχεδίων καθ’ όλη τη διάρκεια προστασίας του και λήγει με την εκπνοή της διάρκειας καταχώρισης ή τον τερματισμό της καταχώρισης πριν την εκπνοή του. Εδώ θα βρείτε, βήμα προς βήμα οδηγό αναφορικά με τις διαδικασίες καταχώρισης, ανανέωσης και τερματισμού της καταχώρισης ενός βιομηχανικού σχεδίου.

Αξιοποιήστε τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής έρευνας προγενέστερων βιομηχανικών σχεδίων στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο εξωτερικό.

Εδώ μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε δημοφιλείς εργασίες όπως είναι η έρευνα, η αίτηση για καταχώριση βιομηχανικού σχεδίου και η ανανέωση βιομηχανικού σχεδίου.

Εδώ θα βρείτε διάφορες πηγές πληροφοριών όπως έντυπα και τέλη, σχετική νομοθεσία, επίσημη εφημερίδα, στατιστικές, χρήσιμες συμβουλές και σημειώσεις, καθώς και απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις που θα σας διευκολύνουν στη διαχείριση του βιομηχανικού σας σχεδίου.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top