ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Αρχική Σελίδα  /  Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας  /  Πνευματικό Δικαίωμα  /  Κατανοώντας το Πνευματικό Δικαίωμα
Κατανοώντας το Πνευματικό Δικαίωμα icon

Κατανοώντας το Πνευματικό Δικαίωμα

Το Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας συνιστά μορφή διανοητικής ιδιοκτησίας. Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας και το συγγενικό δικαίωμα, ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί ένα έργο για να τύχει προστασίας και τα οφέλη από την προστασία του.

Μάθετε τί είναι δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας και το συγγενικό δικαίωμα, τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένα έργο για να μπορεί να τύχει προστασίας καθώς και τα οφέλη από την προστασία του.

Μπορείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφόρηση για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τι είναι τα ορφανά έργα και πως προστατεύονται, καθώς επίσης και για συγκεκριμένες κατηγορίες έργων, τις ραδιοτηλεοπτικές και καλωδιακές μεταδόσεις, τα οπτικοακουστικά έργα, τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και τις βάσεις δεδομένων.

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή αναφορικά με θέματα δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας; Μπορείτε να αποταθείτε σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιδέα σας, επιλέξτε το καταλληλότερο δικαίωμα διανοητικής ιδιοκτησίας. Η επιλογή του σωστού τύπου δικαιώματος διανοητικής ιδιοκτησίας, συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της προστασίας κατά παράνομων αντιγραφών καθώς και της οικονομικής και άλλης επιτυχίας της επιχείρησης σας.

go to top