ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Έρευνα για Εμπορικό Σήμα icon

Έρευνα για Εμπορικό Σήμα

Επιθυμείτε να κάνετε έρευνα σε προγενέστερα εμπορικά σήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο εξωτερικό; Χρησιμοποιήστε τα ηλεκτρονικά εργαλεία έρευνας που προσφέρει το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) καθώς και το ηλεκτρονικό μητρώο των εθνικών εμπορικών σημάτων και τις δημοσιεύσεις στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα στα καταχωρισμένα εμπορικά σήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία, στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕUIPO), αλλά και σε εθνικά γραφεία διανοητικής ιδιοκτησίας άλλων χωρών, μέσω του εργαλείου TMview.

Πλοήγηση στο TMview

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στο Μητρώο Εμπορικών Σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της υπηρεσίας eSearch Plus του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕUIPO).

Πλοήγηση στο eSearch Plus

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στην παγκόσμια βάση δεδομένων εμπορικών σημάτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εργαλείο Global Brand Database.

Πλοήγηση στο Global Brand Database

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα σε αιτήσεις διεθνών εμπορικών σημάτων και χορηγημένων διεθνών εμπορικών σημάτων βάσει του συστήματος Μαδρίτης, μέσω της βάσης δεδομένων του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εργαλείο Madrid Monitor.

Πλοήγηση στο Madrid Monitor

Μπορείτε να αναζητήσετε στοιχεία αναφορικά με τα εθνικά και διεθνή εμπορικά σήματα που έχουν ισχύ την Κυπριακή Δημοκρατία διαμέσου των δημοσιεύσεων του Κλάδου Διανοητικής Ιδιοκτησίας στην Επίσημη Εφημερίδα.

Επίσημη Εφημερίδα

go to top