ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Έρευνα για Βιομηχανικό Σχέδιο icon

Έρευνα για Βιομηχανικό Σχέδιο

Χρησιμοποιήστε τα ηλεκτρονικά εργαλεία έρευνας που προσφέρει το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) καθώς και τις δημοσιεύσεις στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας ούτως ώστε να διεξάγετε έρευνα σε προγενέστερα βιομηχανικά σχέδια ή υποδείγματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο εξωτερικό.

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα στα καταχωρισμένα βιομηχανικά σχέδια στην Κυπριακή Δημοκρατία, στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕUIPO) αλλά και σε εθνικά γραφεία διανοητικής ιδιοκτησίας άλλων χωρών, μέσω του εργαλείου Design View. 

Πλοήγηση στο Design View

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα ανάμεσα στα καταχωρισμένα βιομηχανικά σχέδια στην Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και σε εθνικά γραφεία διανοητικής ιδιοκτησίας άλλων χωρών, μέσω του εργαλείου eSearch plus που διαχειρίζεται το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

eSearch Plus

Μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στην παγκόσμια βάση δεδομένων βιομηχανικών σχεδίων του Παγκόσμιου Οργανισμού Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εργαλείο Global Design Database.

Πλοήγηση στο Global Design Database

Mπορείτε να αναζητήσετε στοιχεία αναφορικά με τα βιομηχανικά σχέδια που έχουν καταχωρισθεί στο μητρώο βιομηχανικών σχεδίων ή υποδειγμάτων στην Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω των δημοσιεύσεων του Κλάδου Διανοητικής Ιδιοκτησίας στην Επίσημη Εφημερίδα. 

Επίσημη Εφημερίδα

go to top