ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Official Receiver
Κλάδος Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας icon

Κλάδος Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Μήνυμα από τον Υπουργό


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Κλάδου Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Το έργο του εκσυγχρονισμού του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη είναι μία από τις μεγαλύτερές μας προκλήσεις. Στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον, με αυξημένη κινητικότητα της γνώσης και της τεχνολογίας, η προστασία και αξιοποίηση της διανοητικής ιδιοκτησίας αποτελεί πρωτεύοντα στόχο στην προσπάθεια δημιουργίας ανταγωνιστικής οικονομίας και καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Φιλοδοξούμε όμως ότι, μέσα από τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου και την απλοποίηση των διαδικασιών του Τμήματος, θα δημιουργήσουμε μία γρήγορη και αποτελεσματική υπηρεσία.

Στόχος της νέας πελατοκεντρικής ιστοσελίδας του Κλάδου Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας είναι, ακριβώς, η παροχή της μέγιστης δυνατής πληροφόρησης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός δικαιώματος διανοητικής ιδιοκτησίας και, παράλληλα, η δημιουργία νέων καναλιών επικοινωνίας με την επιχειρηματική κοινότητα.

Σε αυτή μας, λοιπόν, τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια, για ένα Τμήμα πραγματικά σύγχρονο και αποτελεσματικό, χρειαζόμαστε και έχουμε, θεωρώ, τη στήριξη και συνδρομή όλων των εμπλεκομένων.

Φιλικά,
Γιώργος Λακκοτρύπης

go to top