ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Αρχική Σελίδα  /  Κατανοώντας τη Διανοητική Ιδιοκτησία
Κατανοώντας τη Διανοητική Ιδιοκτησία icon

Κατανοώντας τη Διανοητική Ιδιοκτησία

Είστε κάτοχος διανοητικής ιδιοκτησίας; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε διανοητική ιδιοκτησία, τους βασικούς τύπους διανοητικής ιδιοκτησίας, πως μπορείτε να την προστατεύσετε στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο εξωτερικό, να προβείτε σε έρευνα για διάφορους τύπους διανοητικής ιδιοκτησίας, και να λάβετε επαγγελματική συμβουλή.

Μάθετε τι είναι η διανοητική ιδιοκτησία και ποιά τα πιθανά οφέλη που μπορεί να προκύψουν από την προστασία της διανοητικής σας ιδιοκτησίας.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ιδέα σας, επιλέξτε το καταλληλότερο δικαίωμα διανοητικής ιδιοκτησίας. Η επιλογή του σωστού τύπου δικαιώματος διανοητικής ιδιοκτησίας, συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της προστασίας κατά παράνομων αντιγραφών καθώς και της οικονομικής και άλλης επιτυχίας της επιχείρησης σας.

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα εργαλεία έρευνας σε προγενέστερα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο εξωτερικό.

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή αναφορικά με θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας; Μπορείτε να αποταθείτε για επαγγελματική συμβουλή σε δικηγόρο ή δικηγορικό γραφείο μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου καθώς επίσης και σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

Η επιλογή του γεωγραφικού χώρου επί του οποίου επιθυμείτε να προστατεύσετε την διανοητική σας ιδιοκτησία είναι σημαντική. Προτρέπεστε όπως προβείτε στα αναγκαία διαβήματα για προστασία της διανοητική σας ιδιοκτησίας σε όλες τις επικράτειες που ενδιαφέρεστε να δραστηριοποιηθείτε εμπορικά, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες προστασίας κατά παράνομων αντιγραφών καθώς και της οικονομικής και άλλης επιτυχίας της.

go to top