ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Αναφορικά με την ιστοσελίδα

Προσβασιμότητα

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σας (web browser), μπορείτε να τροποποιήσετε διάφορες ρυθμίσεις για να γίνει πιο άνετη η πλοήγησή σας στην παρούσα ιστοσελίδα:

  • Εάν έχετε πρόβλημα στην όραση, μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρώματα, την αντίθεση χρωμάτων, το μέγεθος των γραμμάτων και τη γραμματοσειρά.
  • Εάν έχετε απώλεια οράσεως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ανάγνωσης οθόνης, το οποίο μετατρέπει στοιχεία μιας σελίδας σε ακουστική μορφή.
  • Εάν έχετε πρόβλημα ακοής, οποιαδήποτε ηχητικά στοιχεία της σελίδας παρουσιάζονται και οπτικά (π.χ. υπότιτλοι σε βίντεο).
  • Για πλοήγηση χωρίς τη χρήση ποντικιού και ελάχιστη χρήση πληκτρολογίου, υπάρχει ευκολία στη μετακίνηση χρησιμοποιώντας το Tab και τα βελάκια.

Η προσβασιμότητα στην ιστοσελίδα του Κλάδου Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Διανοητικής Ιδιοκτησίας είναι καίριας σημασίας. Για το λόγο αυτό, έχει γίνει κάθε προσπάθεια κατά την κατασκευή της να πληρούνται επαρκώς τα κριτήρια ΑΑ της διεθνούς εταιρικής συνεργασίας W3C, που αφορά σε προσβάσιμες και ορθά κατασκευασμένες ιστοσελίδες. Εάν, παρά ταύτα, αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την ιστοσελίδα κατά την επίσκεψή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ρυθμίσεις Web Browser

Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο FireFox, επιλέξτε εδώ.
Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Opera, επιλέξτε εδώ.
Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Chrome, επιλέξτε εδώ.
Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Internet Explorer, επιλέξτε εδώ.
Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Apple Safari, επιλέξτε εδώ.

Κινητές συσκευές

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα η εμφάνισή της σε οθόνες διαφόρων συσκευών, όπως κινητών και tablets.

go to top