ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Official Receiver

Νέα

16 κυπριακές εταιρείες υπέβαλαν αίτηση κατά την 4η χρονική περίοδο του «Ideas Powered for Business SME Fund»

Η τέταρτη χρονική περίοδος υποβολής αιτήσεων του προγράμματος «Ideas Powered for Business SME Fund», μέσω του οποίου οι Ευρωπαϊκές μικρομεσαίες εταιρείες είχαν την ευκαιρία επιχορήγησης κατά 50% του βασικού τέλους εγγραφής εμπορικών σημάτων και βιομηχανικών σχεδίων, ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 2021. Το σχέδιο αυτό αποτελεί οικονομικό κίνητρο για χιλιάδες μικρομεσαίες εταιρείες στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και Κυπριακές, για να προχωρήσουν στην εγγραφή και προστασία της Διανοητικής τους Ιδιοκτησίας.

Κατά την τέταρτη περίοδο 2351 Ευρωπαϊκές εταιρείες, εκ των οποίων 16 Κυπριακές, υπέβαλαν αίτηση επιχορήγησης στο πρόγραμμα «Ideas Powered for Business SME Fund». Οι αιτήσεις αυτές αφορούσαν συνολικά 4703 υπηρεσίες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμπεριλαμβανομένων 4 που αφορούσαν την Κυπριακή αγορά.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, το χρονοδιάγραμμα και άλλες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας Ideas Powered for Business στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://euipo.europa.eu/ohimportal/el/online-services/sme-fund. Στον ίδιο σύνδεσμο μπορεί το κοινό να ενημερωθεί και για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων κατά την επόμενη περίοδο που θα είναι από 01/09/2021-30/09/2021.

Το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών ενθαρρύνει τις Κυπριακές εταιρείες να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα επιχορήγησης «Ideas Powered for Business SME Fund» και να προχωρήσουν κατά την επόμενη περίοδο υποβολής αιτήσεων στην αίτηση επιχορήγησης εγγραφής των εμπορικών τους σημάτων και των βιομηχανικών τους σχεδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Λειτουργό Εφόρου Εταιρειών Παντελή Παντελή, στο τηλέφωνο 22404357 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ppandeli@drcor.meci.gov.cy.

go to top