ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με τη διανοητική ιδιοκτησία γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Νέα

Εκδήλωση με τίτλο “Ημερίδα με Επαγγελματίες Διανοητικής Ιδιοκτησίας των Τμήματων Προσφυγών του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης”

Τα Τμήματα Προσφυγών του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΓΔΙΕΕ), σε συνεργασία με τον Κλάδο Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Διανοητικής Ιδιοκτησίας, διοργανώνει στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 εκδήλωση με τίτλο “Ημερίδα με Επαγγελματίες Διανοητικής Ιδιοκτησίας των Τμήματων Προσφυγών του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης” στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, Λευκωσία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση σημαντικών θεμάτων όπως η πρόσφατη νομολογία σε θέματα απόλυτων και σχετικών λόγων απόρριψης αιτήσεων εγγραφής εμπορικών σημάτων, ο ρόλος των Τμημάτων Προσφυγών στις αιτήσεις εμπορικών σημάτων και βιομηχανικών σχεδίων και τις πρακτικές εναλλακτικής επίλυσης διαφορών που εφαρμόζουν τα Τμήματα Προσφυγών του Γραφείου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε δικηγόρους Διανοητικής Ιδιοκτησίας και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με την εγγραφή τους στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://forms.gle/rpg54z2SJHdpWVtM9

Η εκδήλωση αντιστοιχεί σε 3 μονάδες CPD για τους δικηγόρους που θα την παρακολουθήσουν πλήρως.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:
EUIPO: Ms Janka BUDOVIČOVÁ, EUIPO Boards of Appeal
           Tel: +34 96513 8632/ Mobile +34 666 430 230
           E-mail: Janka.BUDOVICOVA@euipo.europa.eu
ΤΕΕΔΙ: Παντελής Παντελή
           Tel: +357 22404357
           E-mail: ppandeli@drcor.meci.gov.cy

go to top